Rubrika: Reference

Technické služby dostaly u kontroly KHS pochvalu!

Kontrola Krajské hygienické stanice navštívila na podzim i našeho klienta z technických služeb. Ohlášení o této kontrole obdržel vedoucí den před jejím zahájením. Vedoucí příspěvkové organizace nám dal …

Technické služby dostaly u kontroly KHS pochvalu!

Jak zvládnout inspekci bez stresu?

Inspekce v každém přirozeně vyvolává nervy a strach z toho, na co všechno může při kontrole narazit. Vedení dokumentace, aktualizace směrnic, revize elektrických zařízení. Nevyznáte se v tom, co …

Jak zvládnout inspekci bez stresu?

SUIP navštívila praktickou lékařku v její ordinaci

V oblasti zdravotnictví existuje mnoho specifických rizik, a tudíž i pravidel bezpečnosti práce. Dodržování BOZP ve zdravotnických zařízeních je klíčové a není tomu jinak ani u soukromých ordinací. Tentokrát zavítala …

SUIP navštívila praktickou lékařku v její ordinaci

Chyby ve vedení HACCP

Zkratka HACCP vychází z anglického „Hazard analysis and critical control points“ a jedná se o seznam kritických bodů v pracovním postupu, které je nutno minimalizovat, aby se zamezilo poškození …

Chyby ve vedení HACCP

Vysazené požární dveře vás neochrání

Ačkoliv by právě pedagogové ve školních zařízeních měli vést k důslednému dodržování BOZP a PO, není výjimkou, že právě ve školách a školkách dochází k opomenutí některých zásadních pravidel. …

Vysazené požární dveře vás neochrání

Minimální trvanlivost nebo datum spotřeby?

Tyto pojmy jsou vám určitě známé, ale víte, jaký je mezi nimi rozdíl a který z pojmů užijete právě na váš výrobek? I datum minimální trvanlivosti a datum spotřeby …

Minimální trvanlivost nebo datum spotřeby?

Chci informační schůzku